Zenefits
flow-image

Öppna upp din arbetsplats på nytt på ett säkert sätt med Truework och Zenefits

Detta material presenteras av Zenefits

Även om företagen måste återuppta sin verksamhet för att vara livskraftiga, är det fortfarande av yttersta vikt att skydda människor från virusets faror. Zenefits samarbetade nyligen med Truework för att göra detta enklare för dig.Trueworks verktyg för hälsokontroll av anställda skapades för att ge företag av alla storlekar en viss trygghet i att deras anställda är friska och att deras arbetsplatser förblir säkra i denna kristid.Läs vidare för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier HR-strategi, Ledarskapsstilar, Förändringsledarskap, Förändringsledning, Benchmarking, Konkurrensstrategi, Strategisk analys, Strategiformulering, Teamstyrning, Verkställande ledning, Anställningsstrategier, Prestationsledning, Talanghantering, Personalplanering, Efterlevnad av regelverk, Personalavdelning (HR), Företagssamhällsansvar, Tillfällig och outsourcad personal, Personalutbildning, Rekrytering, Resultatsgranskningar