UKG
flow-image

Att odla framtidens fabrik

Detta material presenteras av UKG

För att förändra tillverkningen, förändra arbetskraften.Digital transformation – en viktig del av det som har kallats den fjärde industriella revolutionen – innebär en radikal förändring av den brittiska tillverkningsverksamheten. Dessa förändringar sker inte i ett vakuum: den framväxande globala marknaden, lean-produktionstekniker, politiska omvälvningar och andra faktorer spelar alla en roll i ett snabbt föränderligt tillverkningslandskap.I denna turbulenta värld letar tillverkarna efter sätt att få en ny konkurrensfördel. De letar efter effektivitet i verksamheten, de letar efter större färdigheter och mer flexibilitet hos personalen. De letar efter experthjälp för att hålla sig steget före förändringar. Att bygga, driftsätta och hantera en flexibel och mycket produktiv arbetskraft är avgörande för att tillverkningen ska lyckas.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Konkurrensstrategi, Anställdas prestation, Bemanning, Personalplanering, Efterlevnad av regelverk, Företagssamhällsansvar, Personalutbildning, Rekrytering, Resultatsgranskningar