Uber for Business
flow-image

Höj medarbetarnas och kundernas moral med måltidsleveranser

Detta material presenteras av Uber for Business

Mat används ofta för att skapa sociala band och generera goodwill. Relationer mellan dig, dina teammedlemmar och kunder är inget undantag. Eftersom människor fysiskt distanserar sig själva finns det en möjlighet att visa dina anställda och kunder att du fortfarande bryr dig om dem.I den här e-boken kommer vi att undersöka hur måltider för dina anställda, kunder och andra kan förbättra moralen och deras övergripande välbefinnande. Oavsett om det gäller avhämtning eller leverans, under kontorstid eller på fritiden, kan bespisning av personer som är relaterade till ditt företag hjälpa till och öka engagemanget.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Ersättning och förmåner, Belöningar och incitament., Belöningar till anställda, Ersättning till anställda, Bonusstruktur, Förmåner till anställda, Sjukvårdsförsäkring, Pension och pensionering, Semester och sjukfrånvaro, Lika villkor, Inlärning och talangutveckling, Utbildning av anställda, Talangutveckling, Utveckling av personalstyrka, Motivering av anställda, Anställdas prestation, Utbildningskurser, Ledarskapsutveckling, Företagsomfattande utbildning, Integrering av nyanställda, Talanghantering, Personalplanering, Efterlevnad av regelverk, Personalavdelning (HR), Företagssamhällsansvar, Tillfällig och outsourcad personal, Personalutbildning, Rekrytering, Resultatsgranskningar