Rippling
flow-image

Vad är en LMS? Här är allt du behöver veta

Detta material presenteras av Rippling

När det gäller onboarding av nya anställda och att fortsätta att engagera dem på lång sikt, är kontinuerlig utbildning en nödvändighet på arbetsplatsen. Att kunna effektivisera processen med hjälp av ett inlärningshanteringssystem är ett sätt att se till att efterlevnaden följs, samtidigt som du tillhandahåller den kompetensbaserade utbildning som dina anställda letar efter.Så vad är en LMS? Läs vidare för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier HR-hantering, HR-dataanalys, Outsourcing av arbete, Fjärrpersonalplanering, Frånvarohantering, Ledarskap, Chefsutveckling, Förbättrad kommunikation, Efterlevnad av lagstiftning, Affärsetik, Inlärning och talangutveckling, Utbildning av anställda, Talangutveckling, Utveckling av personalstyrka, Motivering av anställda, Anställdas prestation, Utbildningskurser, Ledarskapsutveckling, Företagsomfattande utbildning, Integrering av nyanställda, Talanghantering, Personalplanering, Efterlevnad av regelverk, Personalavdelning (HR), Företagssamhällsansvar, Tillfällig och outsourcad personal, Personalutbildning, Rekrytering, Resultatsgranskningar