Indeed
flow-image

Arbeta med välbefinnande: Psykisk hälsa och välbefinnande på brittiska arbetsplatser

Detta material presenteras av Indeed

Det har gått över två år sedan den globala pandemin startade och en period av pågående förändring inleddes. Här på Indeed ville vi få en grundlig inblick i hur både anställda och arbetsgivare i den brittiska arbetsstyrkan har hanterat det ”nya normala” i arbetet och privatlivet.Det är bara genom att föra ett öppet samtal och ställa de viktiga frågorna kring psykisk hälsa och välbefinnande, som vi kan få en bättre förståelse för detta som individer och som ett samhälle.Ju större medvetenhet vi har kring övergripande välbefinnande, desto bättre kan vi ta itu med problem och hjälpa till att skapa lösningar. Vår nya rapport om mental hälsa och välbefinnande 2022 innehåller helt nya YouGov-data, användbara insikter och expertråd om detta viktiga ämne.Denna oumbärliga rapport är fylld med exklusiva färska data och åtgärdningsbara råd från några av de mest progressiva tankeledarna inom mental hälsa och välbefinnande, så ladda ner din kopia redan idag!

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Teamstyrning, HR-programvara, Motivering av anställda, Personaladministration, Personalavdelning (HR)