Glint
flow-image

Verktyg för människors framgång: Välbefinnande

Detta material presenteras av Glint

Att hålla koll på medarbetarnas engagemang och välbefinnande i tider av snabb förändring och osäkerhet är oerhört utmanande. Verktygslådan för människors framgång: Välbefinnande är en resurs för att hjälpa organisationer att förstå hur anställda hanterar stress och vilket stöd de behöver för att lyckas.Ladda ner den här verktygslådan för att lära dig mer om: Enkätfrågor för anställda – vad du ska fråga om och hur du prioriterar den feedback som är viktigast för att förstå välbefinnande och risken för utbrändhet. , De fyra viktigaste framgångsvanorna – en guide för att stärka en stark, människocentrerad kultur även i kristider och tider av osäkerhet., Samtalsguide—tips för medarbetare och chefer för att ha högkvalitativa öga-mot-öga-samtal som bygger tillit och främjar välbefinnande..

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier HR-hantering, HR-dataanalys, Outsourcing av arbete, Fjärrpersonalplanering, Frånvarohantering, Ledarskap, Chefsutveckling, Förbättrad kommunikation, Efterlevnad av lagstiftning, Affärsetik, HR-strategi, Ledarskapsstilar, Förändringsledarskap, Förändringsledning, Benchmarking, Konkurrensstrategi, Strategisk analys, Strategiformulering, Teamstyrning, Verkställande ledning, Anställningsstrategier, Prestationsledning