Eightfold
flow-image

Framtidssäkra din organisation

Detta material presenteras av Eightfold

Ledande företag ser sina arbetsstyrkor genom en kompetenslins för att hjälpa till att attrahera, bygga och behålla kritiska färdigheter för att ge flexibilitet och smidighet. De senaste erfarenheterna har lärt oss värdet av att veta vilka färdigheter som finns inom en organisation, hur efterfrågan på färdigheter snabbt kan skifta med marknaden och värdet av att distribuera eller utveckla befintliga anställda för att möta förändrade behov.Fokus på kompetensutveckling bör integreras med utformningen av personalprogram som driver rekrytering, utveckling, rörlighet och belöningar. För att få en konkurrensfördel, strävar arbetsgivare efter att pay-for-skills-metoderna tvärsöver deras program.Var börjar din resa med lön för kompetens? Läs vidare för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier HR-strategi, Ledarskapsstilar, Förändringsledarskap, Förändringsledning, Benchmarking, Konkurrensstrategi, Strategisk analys, Strategiformulering, Teamstyrning, Verkställande ledning, Anställningsstrategier, Prestationsledning, Inlärning och talangutveckling, Utbildning av anställda, Talangutveckling, Utveckling av personalstyrka, Motivering av anställda, Anställdas prestation, Utbildningskurser, Ledarskapsutveckling, Företagsomfattande utbildning, Integrering av nyanställda, Talanghantering