Eightfold
flow-image

Framkomsten av talangintelligensplattformen

Detta material presenteras av Eightfold

I en växande ekonomi blir ditt företag ”de personer du anställer”, så din förmåga att hitta, attrahera och välja de bästa kandidaterna är avgörande.Teknikmarknaden är fylld med en oändlig uppsjö av nya rekryteringsverktyg, och många av dessa är lovande för att använda AI för att hitta de perfekta sökandena för ditt företag.En plattform för talangintelligens integrerar insikter om medarbetare – deras färdigheter, förmågor, erfarenheter, karriärmål, prestanda, demografi, inlärningsbehov, utvecklingsmöjligheter – och använder denna information för att hjälpa människor att hitta rätt möjligheter för dem. Därför är plattformar för talangintelligens själva ryggraden i integrerad talanghantering.Den här guiden ger dig en större inblick i hur plattformar för talangintelligens ökar och blir allt viktigare.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Ledarskap, HR-teknik, Ledarskapsutveckling, Talanghantering, Talangförvärv, Bemanning, Rekrytering