Eightfold
flow-image

Den ultimata köparguiden till AI inom HR

Detta material presenteras av Eightfold

Fjärrarbete accelererar vid sidan av användningen av ”hybrid”-program, där vissa arbetar på kontoret, och vissa på distans. De gamla sätten att ta itu med viktiga utmaningar håller på att bli föråldrade och HR-praxis har inte förberett företagen på distansarbete, mycket olikartade arbetsgrupper och den ständigt föränderliga karaktären av själva arbetet. AI är nu en nödvändighet för att hantera den moderna arbetskraften. Nu är det dags att börja använda AI för alla dina behov av talanghantering och förvärv.Den här guiden ger dig en fullständig förståelse för hur du kan införliva AI i ditt företag. Läs vidare för att få veta mer.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Lika villkor, HR-strategi, Ledarskapsstilar, Förändringsledarskap, Förändringsledning, Benchmarking, Konkurrensstrategi, Strategisk analys, Strategiformulering, Teamstyrning, Verkställande ledning, Anställningsstrategier, Prestationsledning, Talanghantering, Talangförvärv, Personalavdelning (HR)