DocuSign
flow-image

Säkerhet och juridik: Ett viktigt samarbete

Detta material presenteras av DocuSign

Juridiska och säkerhetsavdelningar delar det gemensamma målet att skydda en organisation från skada. Men samtidigt som båda arbetar för att säkerställa säkerhet och efterlevnad, spelar respektive team tydliga roller för att uppnå dessa mål. Genom nära samarbete och kommunikation kan varje team hjälpa det andra teamet att optimera säkerhet och efterlevnad i hela organisationen.I det här vitpappret undersöks sambandet mellan juridiska och säkerhetsteam och belyser bästa praxis för ett framgångsrikt samarbete. Läs vidare för att lära dig hur implementering av DocuSign Monitor kan stärka policyer för säkerhet och datahantering för att förhindra riskexponering och säkerställa efterlevnad.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier HR-teknik, HR-programvara, HR-automatisering, HR-administrering, Resursplanering för företag, Lönehantering, HR-analys, HR-mätning, HRIS