Achievers
flow-image

Medarbetarnas välbefinnande i det nya normaltillståndet

Detta material presenteras av Achievers

2020 var ett år som saknar motstycke. Extrem testning av marknadsförhållanden, uppsägningar, friställningar och påtvingade perioder av distansarbete, har sammantaget utsatt medarbetarnas välbefinnande för extraordinär press.Att främja en kultur av motståndskraft och kontinuitet och att maximera erkännandet av medarbetare, kommer att förbättra välbefinnandet och engagemanget.Achievers genomförde nyligen undersökningar bland anställda och chefer i Storbritannien, Irland, Tyskland och Nederländerna för att mäta nivåerna av anställdas välbefinnande i varje land, och för att avgöra hur väl respondenterna kände att deras arbetsgivare hade hanterat årets händelser. Medarbetarvälbefinnandet sammanfattas i rapporten ”New Normal” i vilken man går igenom resultaten av dessa undersökningar.

Ladda ned nu

box-icon-download

*obligatoriska fält

Please agree to the conditions

Genom att ladda ner filen godkänner du våra användarvillkor. Alla dina uppgifter skyddas av vår integritetspolicy. Om du har frågor, kontakta oss gärna genom att mejla dataprotection@headleymedia.com.

Relaterade kategorier Förmåner till anställda, Fjärrpersonalplanering, Förändringsledning, Prestationsledning, Utveckling av personalstyrka, Motivering av anställda, Anställdas prestation, Personalavdelning (HR)